60a Fira del llibre d'ocasió antic i modern

A finals de setembre a vegades ens queden pocs diners a la butxaca; les vacances, les tapes, les cerveses amb els amics han acabat amb la nostra precària economia. Però malgrat això necesssitem llegir. Passejar-nos aquests dies pel passeig de Gràcia desde Consell de Cent fins a plaça Catalunya pot ser una bona opció per trobar solució al nostre problema. Fins aquest diumenge hi trobarem la 60a Fira del llibre d'ocasió antic i modern,organitzada pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya. Allà es pot triar i remenar, per tal de sortir carregat amb bones lectures. Pels que no teniu problemes per arribar a final de mes també hi trobareu una important selecció de llibre antic.

Entre les parades també hi trobarem un espai on s'exposen els cartells de les diverses edicions, i el Punt de reciclatge El llibre solidari, on podem donar els llibres que ja no volem que es tornaran a vendre per tal de recaptar fons per a UNICEF.



Exemplars adquirits aquest any

1 comentari:

  1. El K.L. Reich no té res a veure amb el fet d'haver anat a la conferència de literatura concentracionària, oi? Ara falta el d'en Centelles.

    ResponElimina